Каральна машина працює: помічнику Кличка інкримінують захоплення державних будівель

kaplin vorona

 
Голові Полтавського обласного «УДАРу» Петру Вороні висунули звинувачення у захопленні державних будівель за статтею 341 Кримінального кодексу України. Про це повідомив народний депутат фракції «УДАР» Сергій Каплін, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Зараз Голова полтавського обласного «УДАРу» знаходиться у райвідділку міліції в Полтаві: йому інкримінують захоплення державних будівель. Під час затримання і пред’явлення звинувачень у якості понятих міліція «запросила» двох осіб без паспортів, які мали лише довідки про звільнення з місць позбавлення волі. Очевидно, що влада не змогла знайти нікого іншого, як колишніх зеків», - наголосив Каплін.

За словами народного депутата, до Ворони допустили адвоката, і він відмовився підписувати протокол про допит.

Каплін повідомив, опівночі відбудеться судове засідання, на якому буде винесене рішення про міру запобіжного заходу Петру Вороні. «Каральна машина влади працює блискавично. За кілька годин після затримання та висунення звинувачень Ворону вже будуть судити. Абсурд ситуації у тому, що захоплення будівлі інкримінують депутату обласної ради, який за законом може безперешкодно потрапити до приміщень державних органів влади. До того ж, приміщення було відкритим, а голова Полтавської облради офіційно заявив, що люди перебувають у приміщенні законно», - зазначив Каплін.

Нагадаємо, Петро Ворона є також помічником-консультантом на громадських засадах лідера «УДАРу», народного депутата Віталія Кличка.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.