Екс-депутата Олександра Шепелева екстрадовано на територію України

gpu lutsenko zayava

 
До Генеральної прокуратури України надійшло офіційне підтвердження про задоволення Міністерством державного управління та юстиції Угорщини запиту про видачу колишнього народного депутата України Олександра Шепелева українським компетентним органам.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

У зв’язку з цим Генеральною прокуратурою України доручено Міністерству внутрішніх справ України та Державній пенітенціарній службі України організувати передачу з Угорщини та подальше етапування вказаної особи до слідчого ізолятора за місцем здійснення кримінального провадження.

Наразі, за інформацією Укрбюро Інтерполу, процедура передачі вже завершена і Шепелев перебуває на території України.

Довідково: Колишнього народного депутата України Олександра Шепелева було затримано у липні минулого року у м. Будапешт (Угорщина). Він розшукувався ГСУ МВС України за організацію умисного вбивства, замаху на умисне вбивство, привласнення та розтрату чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та за інші злочини.

Генеральна прокуратура України на підставі Європейської конвенції про видачу правопорушників 1957 року цього ж місяця звернулась до Міністерства юстиції Угорщини із запитом про видачу О. Шепелева для притягнення до кримінальної відповідальності за вказані злочини.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.