Прокуратура столиці попередила незаконне звільнення довічно ув’язненого вбивці

prok riev new

 
Прокуратура міста Києва спільно з працівниками пенітенціарної служби завадила довічно засудженому 33-річному чоловікові достроково звільнитися з місць відбування покарання. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


На початку вересня до Київського слідчого ізолятора, де перебував засуджений в очікуванні розгляду скарги в касаційній інстанції, надійшла ухвала з Вищого спеціалізованого суду України про зміну чоловікові міри покарання з довічного позбавлення волі на строк 14 років та 3 місяці.

Відповідно до рішення суду злочинця, якого було засуджено у 2002 році за жорстоке вбивство та розбій, мали звільнити 5 вересня поточного року.

Задля підтвердження вказаної ухвали прокуратура столиці звернулась до суду, де і з’ясувалось, що судовий орган не виносив жодного рішення стосовно 33-річного засудженого, а документ, що отримав Київський слідчий ізолятор, є підробленим.

Вказаний факт столичними правоохоронцями внесено до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів).

Хід розслідування перебуває на особливому контролі прокуратури міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.