Вєртухаї з Мартусівки вісім годин катували трьох підлітків

vertuhai

 

Випадок вражає цинізмом та жорстокістю і стався в Бориспільському районі. Ще в п’ятницю. Працівники 119 колонії (Мартусівка) викрали трьох підлітків та кілька годин катували їх. Про це на своїй сторінці у facebook пише відома громадська активістка Раїса Шматко.

За її інформацією, сталося це з сином доволі відомої активістки, волонтера - Олени Птухи-Повідайчик та його друзями.


«В п’ятницю о 20-й годині Олексій (син Олени) та його друзі Олег (18 років) та Яна (17 років) їхали в таксі до своїх друзів, що мешкають в селі Мартусівка.

Не доїжджаючи за пів кілометра до 119 колонії (яка знаходиться в Мартусовці) автівка зупинилася, щоби Олег сходив в туалет.

Ось тут і почался...

На Олега напали якісь люди, повалили на землю та заламали руки.

Олексій вискочив з машини, щоби побачити, що відбувається.

Те саме було зроблено і з ним. Яну витягли з автівки і потягли всіх на територію 119 колонії.

По дорозі їх сильно били. Діти кричали про допомогу.

До 4-ї ранку просто тупо над ними знущалися. Олексію з травмата стріляли в голову - та була осічка, і тоді голову просто пробили прикладом. Били металевою палкою, позабирали телефони.

Дякувати Богові, що хтось із мешканців Мартусівки викликав міліцію і вони приїхали.

Катували дітей працівники пенітенціарної служби 119 колонії і, як виявилося, вони просто помилилися.

Додам, що ці співробітники були в нетверезому стані - їх було душ 8.Серед них був і старший опер Коломієць Олег Володимирович.

Яну, якій тільки 17 років залякували гвалтуванням.

Українці!!! Рідненькі - то де ж ми живемо????? ГУЛАГ відпочиває.

Вважаю, що таке зоставляти непокараним просто НЕМОЖЛИВО!!!!

Це нелюди, які дірвалися до влади і завтра так само зроблять з Вами.

Прошу поширити де тільки можна, щоби громадськість таки почала відкривати очі на катування, які відбуваються в силових структурах», - написала Раїса Шматко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.