Прокуратура розслідуватиме стрілянину за участю колишнього співробітника міліції

strilyanina

 
Прокуратура міста Києва взяла до свого провадження розслідування інциденту, що стався в ніч на 16 січня, під час якого колишній працівник правоохоронного органу спричинив вогнепальне поранення бійцю АТО. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Встановлено, що біля магазину на проспекті Правди у Подільському районі між двома компаніями нетверезих чоловіків відбулася сутичка, у ході якої постраждало двоє осіб. Одним з них виявився 27-річний боєць АТО. Йому вистрелили у груди, а його товариша вдарили пістолетом по голові.

Наразі обидва постраждалих перебувають під наглядом лікарів. Загрози їхньому життю не має.

Як з’ясувалося у ході досудового розслідування, постріл здійснив 35-річний киянин, який два роки тому звільнився з органів внутрішніх справ. Йому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної зброї) та обрано запобіжний захід.

Слід зазначити, що під час досудового розслідування буде детально досліджено усі обставини цієї події. Зокрема, перевірена інформація свідків щодо можливої причетності до вчиненого злочину діючих працівників міліції.

Розслідування даного кримінального провадження проводить слідчий відділ прокуратури міста Києва. Його хід перебуває на особистому контролі очільника столичної прокуратури.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.