За жорстоке вбивство колишньої працівниці банку злочинець отримав 13 років тюрми

prok riev new

 
Подільський райсуд м. Києва засудив до 13 років позбавлення волі чоловіка, який жорстоко вбив колишню співробітницю столичного банку та намагався спалити її тіло. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Моторошний злочин стався у серпні минулого року на Подолі. Тіло 47-річної жінки знайшли у недобудованій будівлі по вул. Волоській. Її обличчя було понівечено вогнем. За висновками експертів, смерть потерпілої настала внаслідок важкої травми голови та втрати крові.

Пошуки вбивці тривали близько місяця. Ним виявився 36-річний уродженець Київської області, неодноразово судимий, у тому числі за вбивство.

Зі своєю останньою жертвою він познайомився випадково на вулиці. Жінка, яка була засмучена через нещодавнє звільнення з роботи, погодилася на його пропозицію випити у кафе, а потім пройтись до недобудованої двоповерхівки.

Вбивство сталося через випадкову сварку. Чоловік спочатку вдарив потерпілу цеглиною по голові, а потім перерізав їй вени. Після цього він забрав у загиблої мобільний телефон та золоту прикрасу, а потім підпалив її тіло, щоб приховати сліди злочину.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Подільського району столиці підтримала державне обвинувачення у цьому кримінальному проваджені. У судовому засіданні вина підсудного в інкримінованих йому злочинах повністю доведена. Чоловік свою провину також визнав та розкаявся.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.