НМПУ обурена бездіяльністю міліції щодо вирішення ситуації навколо телеканалу ТВі

fleshmob1

 
НМПУ обурена бездіяльністю працівників слідчого відділу Голосіївського районного управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ у м. Києві, які не внесли заяву від 2 квітня 2015 року про злочин, передбачений ст. 172 КК України, а саме - грубе порушення законодавства про працю, яке полягає у недопуску працівників телеканалу ТВі на свої робочі місця без відповідної правової підстави, систематичної невиплати заробітної плати. У встановленому законом порядку відомості про цю заяву з невідомих причин не були внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань працівників Голосіївського РУ ГУМВС України у м. Києві, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі НМПУ.


Як зазначив юрист Юрбюро НМПУ Олексій Ржанов, НМПУ однозначно буде звертатися до Прокуратури міста Києва зі скаргою на бездіяльність працівників слідчого відділу Голосіївського РУ ГУМВС України.

У прес-службі прокуратури міста Києва запропонували звернутися із такою скаргою на бездіяльність правоохоронних органів до Прокуратури м. Києва.

Нагадаємо, що в березні 2015 року на адресу Київської міської професійної організації ВПС «Незалежної медіа-профспілки України» надійшли заяви від 30 працівників телеканалу «ТВі» з повідомленням про порушення їх трудових прав та гарантій, зокрема, було встановлено, що перед працівниками телеканалу існує заборгованість по виплаті їм заробітної плати за три місяці та більше.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.