Екологи вимагають люструвати директора департаменту екології Харківської ОДА

dvorichanskiy

 
8 квітня 2015 року в Харкові відбулась прес-конференція, присвячена конфліктній ситуації в національному природному парку «Дворічанський». Природоохоронці та науковці виступили на підтримку чинного директора національного природного парку «Дворічанський» Максима Височина, який не побоявся встати на захист інтересів держави і виступити проти елітного мисливського господарства ДП «Бірюк».


Натомість, директор департаменту екології та природних ресурсів Харківської ОДА Андрій Тимчук виступив проти подовження контакту чинного директора Максима Височина, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Національного екологічного центру України.

«Мене здивувало, чому, як і в темні часи януковича, департамент екології захищає інтереси багатіїв-мисливців з ДП «Бірюк», а не держави» - коментує активіст ДОП м. Києва Тєстов Петро. - Відповідь дає біографія пана Тимчука, який протягом 4 років працював на Кернеса в Харківській міській раді, будучі членом фракції партії регіонів. Дуже сумно, що після Революції Гідності на відповідальні посади призначають колишніх «регіоналів». Ми вимагаємо люстрацію пана Тимчука».

Екологи звернулись до Президента України Петра Порошенко з проханням втрутитись в ситуацію навколо Національного природного парку «Дворічанський» та ініціювати розслідування щодо посадових осіб Харківської ОДА, які, всупереч інтересам держави, відстоюють інтереси мисливців-браконьєрів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.