Влада почала репресії проти активістів «Правого сектора»

p sektor

 
Ситуація, яка склалася на Херсонщині, є наочним підтвердженням того, що олігархічний клан Порошенка-Яценюка, діючи руками правоохоронних органів, почав відкриті репресії проти патріотів України. Про це повідомляє «Правий Сектор», передають «Конфлікти і закони».


Херсонською міліцією на швидку руку було сфабриковано кримінальну справу проти активістів «Правого сектора». Після чого «стражами правопорядку» без жодних законних підстав було заарештовано трьох бійців Добровольчого Українського Корпусу (ДУК), яким було пред’явлено обвинувачення у скоєнні злочину за 187 ст. ч. 3 ККУ, тобто розбійний напад групою осіб, що передбачає покарання від 7-12 років позбавлення волі. Але найабсурдніше в ситуації, яка склалася, є те, що херсонські міліціянти сфабрикували цю справу, спираючись на брехливу інформацію з російських, підконтрольних Кремлю джерел!

На даний момент, завдяки рішучим діям наших активістів, двох патріотів вдалося вирвати з пащі псів системи. У той же час, один з членів «Правого сектора» – Василь Гуляєв (друг «Шураві»), який є ветераном війни в Афганістані та бійцем ДУК, досі залишається у полоні. Нещодавно стало відомо, що у СІЗО по відношенню до нього застосовуються тортури та інші методи фізичного і психологічного тиску.

За словами керівника Херсонського обласного осередку «Правого сектора» Дмитра Семена (друга «Хіміка»), «те, що відбувається, це ще одна спроба дискредитації «Правого сектора» і добровольчого руху в цілому. Ми заважаємо сепаратистам при владі здавати Херсонщину, тому вони роблять все, що б нас дискредитувати». Він зазначив, що активістів явно провокують на силове протистояння, щоб згодом використати це як аргумент проти «Правого сектора».

Дмитро Семен наголосив: «На сьогоднішній день у нас є абсолютно всі законні підстави, щоб наших людей звільнили. А співробітників міліції, які вдавалися до фізичного насильства по відношенню до наших побратимів, покарали за законом. Однак, якщо ми не будемо бачити ефективних дій з боку служителів Феміди, то ми вдамося до ще одного законного права, згідно Конституції! Так як ми представники народу, то ми і будемо суддями».

Описаний випадок не одиничний, тенденція до придушення патріотичного руху дедалі стає більш явною. Подібні, кричущі інциденти відбуваються у Києві й по всій Україні, вкрай напруженою є ситуація в Одеській і Дніпропетровській областях, де репресивна машина швидко набирає обертів.

Арешти проукраїнських активістів, сфабриковані кримінальні справи проти захисників нашої Батьківщини і весь той бруд, яким поливають нашу організацію у провладних ЗМІ, вказують на те, що представники режиму Порошенка-Яценюка бояться «Правого сектора», оскільки знають, що наша боротьба з ворогами України, як зовнішніми, так і внутрішніми, була й залишається безжальною та безкомпромісною. Розуміючи, що наша організація завжди буде стояти на варті інтересів народу, продажні урядовці і менти вдаються до будь-яких дій, аби залишитись при владі й продовжувати грабувати і нищити нашу країну. Вони використовують тактику «найкращий захист – це напад», застосовують будь-які засоби тиску, від інформаційних вкидань і маніпуляцій, до політичних арештів та фізичного усунення патріотів.

Але ми – активісти «Правого сектора» – не будемо терпіти це антиукраїнське свавілля нової «сім’ї»! Ми заявляємо, якщо нинішня влада не припинить свої спроби дискредитувати і знищити націоналістичний рух, ми дамо їй гідну відсіч. У нас вистачить і сил, і сміливості, і бойової підготовки!

І, повірте, наша реакція буде настільки жорсткою, що квитки до Ростова деякі «діячі» купити просто не встигнуть.

Слава Нації!

Одеський, Миколаївський, Херсонський обласні осередки «Правого сектора»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.