«Конституція» Порошенка схожа на конституцію луганської окупованої території

konstitutsiya lugandoniya

 
А чого ж «конституція» Порошенка так схожа на конституцію ЛНР???

Конституція лнр: http://lug-info.com/documents/one/12


«Статья 5
1. В Луганской Народной Республике признаются и равным образом защищаются, государственная, муниципальная (комунальна), частная и иные формы собственности.

2. Земля и другие природные ресурсы в Луганской Народной Республике являются ДОСТОЯНИЕМ (а не публічною власністю) народа (якого народу?) и используются и охраняются как основа (не ДЕРЖАВИ) жизни и деятельности народа.

Статья 6
2. Государственную власть в Луганской Народной Республике осуществляют Глава Луганской Народной Республики, Народный Совет Луганской Народной Республики — парламент Луганской Народной Республики, Совет министров Луганской Народной Республики — Правительство Луганской Народной Республики, образуемые в соответствии с настоящей Конституцией (а не НАРОД).

Глава 8. МЕСТНОЕ САМОУПРАВЛЕНИЕ

Статья 82
1. В Луганской Народной Республике признается и гарантируется местное самоуправление

2. Местное самоуправление в Луганской Народной Республике обеспечивает в соответствии с настоящей Конституцией и законом Луганской Народной Республики самостоятельное решение НАСЕЛЕНИЕМ (приїхали в СРСР) вопросов местного значения, владение, пользование и распоряжение муниципальной (це тільки комунальна власність, як і в порошенківських змінах в ст.142 ) собственностью.

3. Местное самоуправление осуществляется гражданами путем референдума, выборов и других форм прямого волеизъявления, через выборные и другие органы местного самоуправления.

4. Органы местного самоуправления не входят в систему органов государственной власти Луганской Народной Республики.

Статья 83
Организация местного самоуправления в Луганской Народной Республике, полномочия и порядок деятельности органов местного самоуправления определяются законом — Луганской Народной Республики».

Теж саме пропонує і Порошенко Основу держави Національне багатство зробити неіснуючим «достоянием» (у лнр населения), а у Порошенко ТЕРИТОРІЇ (оскільки за змінами до ст.133 та 142 територіальна громада стає територією територіїї))) оскільки «громада - це адміністративно-територіальна одиниця, тобто територія, і слово територія означає тільки ОДНЕ територія), змінами в ст.142 залишається тільки комунальну власність у власності тергромади (ТЕРИТОРІЇ), а органи місцевого самоврядування не залежать від громадян, оскільки тергромада їх вже не утворюює, а значить її не констролює.

Так де ж тут різниця з лнр? Думаю, путін буде дуже задоволений таким змінами.

Оскільки Конституцію ГОСПОДАРІВ Національного багатства України шостого за вартістю в СВІТІ громадян України перетворюють в конституцію бомжів.

Але невеличка відмінність від лнр в Конституції України залишається ст.5,13,14, які говорять все-таки, що УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД є ВЛАСНИКОМ Національного багатства України.

Тільки дурно стараються, Господь вже нас, Український народ, так захистив ,що їм, запроданцям, і не снилось.

Головне нам власним невіглаством не влізти в референдум, який, до речі, пропонують, перконана, сили, що намагаються довести справу олігархів до кінця і прибрати ст.5,13,14 і власними руками не змінити ст.5,13,14 Конституціїї, що нас ЗАХИЩАЮТЬ, як ВЛАСНИКІВ,

СЛАВА УКРАЇНІ!

Римма Белоцерковская, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.