Обвинувачення у вбивстві Бузини - це особиста помста верхівки МВС

pomsta medvedko

 
Багато активістів, журналістів та просто небайдужих осіб запитують, чому затримали Андрія Медведько - мовляв, ну не можна ж «просто так» затримати людину за підозрою у вбивстві (!), якщо вона насправді нічого не робила?


Друзі та знайомі Андрія постійно заявляли, що ця справа - це особиста помста верхівки МВС за протидію репресіям та розкриття кримінальних схем, які працюють в міліції.

Нарешті вчора під час судового засідання були озвучені факти та схеми, чому переслідують Медведька та Поліщука:

1) помста за викриття співробітників кримінальної розвідки, які в 2013 на замовлення режиму ізбивали активістів

2) помста за те, що Менсон та батальйон Київ-2 в зоні АТО зловили одного з керівників Донецької міліції, який працював на сепаратистів і виявився кумом (!) заступника міністра МВС Arsen Avakov Василя Паскала

3) і нарешті навесні хлопці викрили схему привласнення високопосадовими міліціонерами квартир одиноких бабусь та дідусів, яка здійснювалась в промислових масштабах під кураторством того ж Василя Паскала.

Більше подробиць та опису цих подій у репортажі Olga Khudetska для Insiderу за лінком http://goo.gl/d4IVxc

Саме тому ці патріоти зараз сидять за ґратами.
Саме тому ця справа сфабрикована і висмоктана з пальця.
Саме тому ми всі маємо підтримати хлопців, щоб не допустити реваншу старої системи.
Саме тому ми маємо боротись за них, як вони боролись за нас.

Разом і до кінця!

Peter Savych, facebook.com



Коментарі

  +0 #1 galina 3 дек. 2015 г., 21:49:06
Искренне сочувствую Вам. Боритесь.Правда всегда побеждает.Жаль,что иногда с опозданием.Больно на всё это смотреть.Особенно сейчас,когда те кто на фронте,имеет ранения вынуждены заполнять финансовые декларации,а жирные коты,такие как Паскал и ему подобные продолжают набивать карманы и сидеть в своих креслах.,зарабатывая на войне и крови наших ребят.Позор такому МВС. Сажать и собирать декларации с тех,кто воюет на фронте и не видеть под носом явных воров и проходимцев в широких погонах.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.