Омельченко повернувся до Києва, його допитали в поліції

omelya genschina

 
Екс-мер Києва Олександр Омельченко, якого підозрюють у здійсненні смертельного ДТП на Столичному шосе 20 грудня, повернувся до Києва і вже був допитаний. Про це заявив начальник відділу слідчого управління поліції Києва Анатолій Андросович, повідомляють «Вести».


Андросович зазначив, що Омельченко готовий співпрацювати зі слідством. За його словами, слідчі не виключають, що винуватцем ДТП міг бути Омельченко, а не його водій Анатолій Ніщун. Начальник відділу слідчого управління підкреслив, що на сьогодні головне завдання - встановити, хто саме був за кермом автомобіля. За інформацією поліції, дактилоскопічна експертиза ще не проводилася. Також відомо, що слідчі вже допитали працівників автомийки на Столичному шосе, де, нібито, бачили Омельченко в день ДТП. Але вони не підтвердили дану інформацію.

Анатолій Ніщун зараз перебуває в лікарні. У нього, за інформацією журналістів, стався черговий гіпертонічний криз. Як повідомлялося, раніше ЗМІ поінформували про те, що Омельченко після смертельного ДТП виїхав з України.

Нагадаємо, 20 грудня 2015 року на Столичному шосе, на пішохідному переході автомобіль «Вольво», що належить екс-меру, збив 31-річну жінку і зник з місця події. Через кілька днів потерпіла померла в лікарні. Відповідальність за аварію взяв на себе водій Омельченко - його посадили під домашній арешт. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що в день, коли автомобіль екс-мера потрапив у ДТП, Омельченко бачили на автомийці неподалік від місця пригоди. При цьому сам Омельченко заперечує дану інформацію.



Коментарі

  +0 #1 Громадянин 15 янв. 2016 г., 11:26:15
Дуже хочеться побачити цього двічі вбивцю на пожиттєвому, але... Воно ж "еліта" (читай -лайно, яке не тоне).
Збираються штрафувати ВЛАСНИКІВ авто, яке порушило правила (не встановлюючи особи порушника, тоді саме час відправити цього власника авта, яке лишило життя молоду людину, яка могла б прославити Україну (наприклад), на ПОЖИТТЄВЕ (життя за життя).

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.