Юрій Луценко призначив заступників Генерального прокурора України

lutsenko priznachiv

 
Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом призначив першим заступником Генерального прокурора України Дмитра Сторожука. Також наказом Генерального прокурора України на посаду заступника Генерального прокурора України призначено Євгена Єніна. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».


Довідково:

Сторожук Дмитро Анатолійович, народився 12 листопада 1985 року у Вінниці.

lutsenko priznachiv1

У 2008 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство».

З 2007 по 2008 обіймав посаду старшого юрисконсульта, а потім керівника Центрального відділу Управління з питань претензійно-позовної роботи Департаменту моніторингу та віндикації дебіторської заборгованості на ЗАТ «Догмат Україна», після чого продовжив свою юридичну діяльність адвокатською практикою.

З 5 березня 2014 по 24 жовтня 2014 - голова Державної виконавчої служби України, а з листопада 2014 року - депутат Верховної Ради України восьмого скликання від «Народного Фронту».

Єнін Євген Володимирович, народився 19 листопада 1980 року у м. Дніпропетровську.

lutsenko priznachiv2

У 2002 році закінчив Національну академію СБ України за спеціальністю «правознавство»; у 2010 році здобув науковий ступінь кандидата політичних наук за спеціальністю «Основи національної безпеки України»; у вересні 2012 року - Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі за спеціальністю «міжнародне право».

З серпня 2002 по грудень 2005 року працював на посадах оперативного складу Головного управління розвідки СБ України та Служби зовнішньої розвідки України.

З грудня 2005 по грудень 2009 року обіймав посаду третього, другого секретаря Посольства України в Республіці Молдова.

З березня по липень 2010 року - другий секретар Сектору забезпечення роботи Спецпредставника України з питань придністровського врегулювання, після цього працював другим та першим секретарем VI Територіального департаменту МЗС України.

З вересня 2011 по листопад 2012 року – на посаді начальника відділу Румунії, Молдови та Балкан Першого Європейського департаменту МЗС України.

З листопада 2012 року - радник, радник-посланник Посольства України в Італійській Республіці.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.