ГПУ проводить обшуки у помешканнях мерів Бучанської та Ірпінської міських рад

pomeshkannya meriv1

 
Генеральною прокуратурою України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Бучанської та Ірпінської міських рад при незаконному вилученні належних державі земель лісового фонду площею 890 га поблизу м. Буча, зміни їх цільового призначення та подальшого переведення до земель житлової та громадської забудови. Про це під час брифінгу у четвер, 21 липня 2016 року, повідомив начальник Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України В. Гуцуляк, інформує прес-служба ГПУ.


За його інформацією, Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом протидії злочинам у сфері економіки Національної поліції України та Головним управлінням «К» Служби безпеки України проводяться обшуки за 31 адресою.

За рахунок вказаних вище земель лісогосподарського призначення Бучанською міською радою протягом 2006-2012 років незаконно відведено у власність земельні ділянки низці фізичних осіб, у тому числі підставних, частина з яких площею понад 14 га передана у власність колишньому Першому заступнику Голови Верховної Ради України І. Калєтніку.

Також розслідується факт незаконного вилучення 65 га земель, які перебували у постійному користуванні Національного аграрного університету.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

pomeshkannya meriv2

pomeshkannya meriv3

pomeshkannya meriv4

pomeshkannya meriv5

pomeshkannya meriv6

Наразі тривають обшуки в адміністративних приміщеннях Бучанської та Ірпінської міських рад, в приміщеннях підприємств, які виготовляли технічну документацію по виведенню земель, а також за місцем проживання та реєстрації голів Бучанської та Ірпінської міських рад.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.