Азарова викликали в ГПУ для участі у процесуальних діях

povisrka zazrovu

 
Генеральна прокуратура України направила колишньому прем'єр-міністру України Миколі Азарову повістку про виклик для участі в проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактом заволодіння злочинною організацією під керівництвом екс-президента віктора януковича майном, що належить ВАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укргазвидобування». Відповідна повістка опублікована на сайті ГПУ.


«Громадянин Азаров Микола Янович, 17.12.1947 року народження, який зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 20/1А, кв. 16, відповідно до вимог ст.ст. 133, 135 КПК України, Вам необхідно з’явитися 09 серпня 2016 року об 14 годині 00 хвилин до Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 114 або м. Київ, вул. Гусовського, 9, для участі у проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні № 12013220540000400 від 31.01.2013», - йдеться у повідомленні.

povisrka zazrovu1

Як зазначається у повістці, Азаров викликається для участі в проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактом заволодіння злочинною організацією під керівництвом екс-президента віктора януковича протягом 2010-2014 років майном, що належить ВАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укргазвидобування», на загальну суму більше 2 млрд, за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.255 (створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також керівництво такою організацією або участь у ній, або участь у злочинах, вчинюваних такою організацією), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та іншими статтями КК України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.