​Суд дозволив здійснення спецрозслідування щодо януковича і Колобова

Генеральна прокуратура отримала дозвіл на здійснення спеціального розслідування щодо в. януковича та Ю. Колобова, рішення суду про дозвіл на здійснення спеціального розслідування щодо М. Азарова та С. Арбузова очікується найближчим часом, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.


Слідчими управління Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів вчинених злочинними організаціями проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо невиконання покупцем пакета акцій ВАТ «Укртелеком» умов приватизації, незаконного виділення з Державного бюджету України 220 млн грн та приватизації 92,79 % державного пакета акцій ВАТ «Укртелеком» за заниженою вартістю.

У провадженні доведено заниження вартості пакету акцій ПАТ «Укртелеком» на 1 623 млн грн, підтверджено незаконне виділення з державного бюджету України 220 млн грн, у зв’язку з чим повідомлено про підозру в. януковичу, М. Азарову, Ю. Колобову, С. Арбузову та ще низці осіб.

Накладено арешт на 100% корпоративних прав ТОВ «Тримоб» та 92,79% акцій ПАТ «Укртелеком». Наразі отримано дозволи суду на здійснення спеціального розслідування стосовно в. януковича та Ю. Колобова. Рішення суду про дозвіл на здійснення спеціального розслідування щодо М. Азарова та С. Арбузова очікується найближчим часом. Після отримання дозволів суду провадження буде скеровано до суду.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.