​Луценко перевершив Пшонку

Я до кінця не вірив, але вчора на моїх очах Сергію Хаджинову і ще двом автомайданівцям таки вручено підозру, підписану прокурором ГПУ Шевченко А.Г.


За поїздку до януковича під час Майдану у автомайданівців забирали права керування і цим займались ДАІшники. У Хаджинова тоді теж забрали права. За поїздку до Луценка тим самим автомайданівцям цілком реально можуть дати від 4 до 7 років тюрми і цим займається ГСУ та ГПУ.

Ви запитаєте, при чому тут поїздка до Луценка, якщо злочин стосується «яєць Барни»?

У часи Майдану судили не за «поїздку до Межигіря» і не «за участь в акціях протесту», а за порушення, які начебто вчинили активісти, але усі знали, чому це відбувається.

Тут аналогічна ситуація - ГПУ побачила тяжкий злочин у тому, що автомайданівці ще у липні цього року трохи зіпсули піджак депутату БПП яйцями. Тоді ми були на мітингу під ВРУ та вимагали від депутатів зняти недоторканість з Розенблата, Полякова, Допкіна та ін. Депутат Барна агресивно відреагував на наші вимоги, провокував, за що і отримав трійку яєць.

Тепер за кидок яйця автомайданівцям цілком реально загрожує від 4 до 7 років тюрми. Ось такі стандарти демократії від Порошенка. Навіть за януковича такого не було.

Справа заведена Печерським УП поліції ще у липні і тихо би померла, якби не відбулась поїздка до розкішного маєтку Луценка. Саме після цього справу «яєць Барни» було реанімовано, витребувано з Печерського управління поліції і передано у Головне слідче управління.

Потім, ну дуууууже швидко саме прокурор ГПУ складає підозру і вже 18.12.17 відправляє підозру автомайданівцям ПОШТОЮ. Спішили так, що «підозрюваних» навіть жодного разу належно не викликали для вручення підозри.

Детальніше про цю ситуацію тут https://www.facebook.com/automaidan/posts/1767683426576331.

Сама підозра є просто нікчемною. Кидок яйця у політика не можна вважати побоями. Яйцями кидають у всіх політиків у всьому світі. Нещодавно такий випадок був у Чехії, де від яєць постраждав Президент Чехії. http://www.bbc.com/ukrainian/news-38489583. Але у демократичному суспільстві знають - це не злочин.

Те, що підозра є не лише незаконною, але й злочинною, слідчому, який вручав підозру, добре відомо, але він сказав прямо - «а що я можу зробити, тут вказівка з ГПУ».

Через 4 роки після Майдану таке, дійсно, страшно чути. На жаль, нічого не змінилось. І ГПУ і Поліція, при необхідності, сфабрикують скільки треба кримінальних справ, а слухняні суди знову запроторять кого треба за грати. І тут питання не Автомайдану, а кожного з нас.

Ну, Юрі вже втрачати нічого. Його репутація безнадійно втрачена. Тепер його доля - повернутись туди, звідки його достроково випустили.

А Порошенку варто задуматись, тікати ж вже нікуди.

Але найбільше задуматись потрібно кожному з нас.

P.S. До речі, колись Луценко вважав, що кидати яйцями у політика нічого страшного, але хіба Луценко колись відповідає за свої слова?

https://tsn.ua/…/lutsenko-yakshcho-kidayut-yaitsya-v-politi…

Roman Maselko, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Roman Maselko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.