​На Львівщині поліцейські ліквідували нарколабораторію з «продукцією» на 300 тисяч гривень

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із працівниками слідчого відділу Миколаївського відділення поліції та за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури викрили підпільну нарколабораторію. Поліцейські також затримали двох наркодилерів, які організували виготовлення та збут психотропної речовини амфетамін та наркотичного засобу канабіс. Вони збували свою «продукцію» мешканцям міста Миколаїв та Миколаївського району, Львівської області, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Поліцейські встановили, що 29-річний мешканець міста Миколаїв організував підпільну нарколабораторію. Він знайшов собі спільника - 23-річного місцевого жителя. Разом вони розповсюджували психотропну речовину амфетамін та наркотичний засіб канабіс.

Під час санкціонованих обшуків у помешканнях зловмисників виявлено та вилучено лабораторне обладнання та інгредієнти для виготовлення психотропної речовини амфетамін Окрім того, вилучено порошкоподібну речовину, схожу на психотропну речовину амфетамін в особливо великих розмірах, поліетиленові пакети з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожу на наркотичний засіб канабіс у великих розмірах. Також поліцейські вилучили горщики із рослинами коноплі, прекурсор «сірчана кислота», пристрій для викурювання наркотичного засобу канабіс, електронні ваги, предмети, схожі на пістолети, патрони різного калібру, мобільні телефони та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження. Вартість наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить понад 300 тисяч гривень.

Наркоділки затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.