​Поліцейські встановлюють обставини крадіжки печатки з виборчої дільниці на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до Первомайського відділу поліції 22 березня. Секретар виборчої дільниці у селі Роздолля заявила, що голова дільниці загубила печатку. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Первомайського відділу поліції та опитала учасників і свідків події, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Голова виборчої дільниці пояснила, що востаннє вона користувалася печаткою 20 березня. 22 березня вона взяла її у секретаря для того, щоб скласти відповідні документи стосовно охорони публічного порядку під час виборів. Вже прибувши до Первомайського відділу поліції, жінка виявила відсутність печатки у своїй сумці. За яких обставинах вона зникла, голова пояснити не може.

Слідчим Первомайського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ч. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачає обмеження волі на строк до 3 років.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події та причетних до неї осіб. Досудове розслідування триває.

Фото gagauz.md



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.