​Харківські поліцейські оперативно затримали зловмисника за жорстоке вбивство

Тіла співмешканців з численними колото-різаними пораненнями виявлені в квартирі за місцем мешкання загиблих.


За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Андрія Рубеля, до слідчо-розшукових заходів залучили досвідчених оперативників, слідчих, криміналістів, кінологів, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

- Уже за декілька годин у нас була інформація про ймовірну причетність до злочину знайомого загиблих. Він харків’янин, йому лише 22 роки, - розказав Андрій Рубель. - Під час санкціонованого обшуку у нього вдома вилучили речові докази, які направлені на експертне дослідження. Протягом слідчих дій чоловік опору не чинив.

На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Тривають необхідні слідчі дії, відпрацьовуються усі можливі версії вбивства. Одна з версій – вбивство через ревнощі. Слідчі оголосили чоловікові про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Найближчим часом суд обере зловмиснику запобіжний захід.

- Ми разом з прокуратурою будемо наполягати на триманні під вартою без внесення застави, - уточнив очільник харківської поліції.

Якщо провина затриманого буде доведена у суді, підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, повідомлення про подію надійшло до поліції 2 травня близько 20:30 від матері загиблого. Жінка занепокоїлася, що син не відповідає на телефонні дзвінки та прийшла до квартири. Вона відчинила двері запасним ключем і побачила мертвими 29-річного сина та його 24-річну співмешканку.

На місце події виїжджали керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група і керівництво Харківського районного управління поліції № 2 кінологічна служба, криміналістична лабораторія.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.