​Партія - розум, честь і совість… Забули?

Ну що, друзі, на 30-му році незалежності Україну повертають взад до радянського устрою, коли партія керувала всім!


Інформую ВАС, що зусиллями Федієнко-Третьякової під оркеструванням невгомонного Арахамії створено і доведено до другого читання проект Закону про критичну інфраструктуру №5219 від 09.03.2021г., який створює над-міністерство, що буде керувати всім і всіма, а саме на 4-х рівнях від місцевого до міністерського(див. ст.10 Категоризація об’єктів критичної інфраструктури), керувати всіма галузями (крім тих, хто встиг відкупитись, уважно дивиться Ст.9 Сектори критичної інфраструктури), від хлібного кіоску та дворового інтернет-провайдера до приватних клінік і великих операторів зв'язку).

Це класичний приклад того, як здорову ідею захисту суспільства, зусиллями нео-комуністів з партії Зе-більшовиків, можна перетворити на його комунізацію і віджим власності.

І займатись свавіллям навіть не за рішеннями прісно-звісного РНБО, а двійками-трійками місцевих князьків з провладних адміністрацій, які за нормами статей 17 та 19 як раз і визначають тих, хто не зміг відкупитись і на кого накласти санкції чи кому змінити власника, бо всі накази такого органу згідно П.3 Ст.16 обов'язкові до виконання і судове оскарження відсутнє, від слова взагалі!!!

Так що, відстоюючи Країну у визвольний війні — ми прогавили ворога з середини, і закони московитів і норми Північної Кореї — наше ВСЕ.

Читайте не тільки наші стислі висновки, а й сам законопроект за посиланням - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=71355

А що, спитаєте, залишається робити тим, хто потрапив в цей список?

Стаття 21 дає чітку відповідь, якщо стисло, то: бути на постійному зв'язку зі своїм куратором(представником Органу), створювати умови на своєму підприємстві для представників правоохоронних органів і різних служб, не змінювати оргструктури свого бізнесу без погодження куратором, навіть про зміну власності чи продаж відстуківати за 30(!!!) діб і чекати на погодження, віддати задарма свою власність, якщо куратор знайде більш достойного за ВАС власника ВАШОГО вже колишнього БІЗНЕСУ.

P.S. Окреме співчуття учасникам #телекомбаня, які так старанно терли спину та інші частини тіла в сауні своєму керманичу пану Alex Fediienko, та спільноті Телеком-кружок, що є продовження його «світлих думок», якщо він про це ВАС не сповіщав.

Для більш допитливих додам ще одну «творчу людину» цього ганебного мотлоху — це радник комітету якоїсь трансХвормації пані @Олексюк. Для тих, хто у неї не в друзях, відкрию таємницю, вона збирається бути в онлайні на http://igf-ua.org/, так що слідкуйте за програмою і записуйтесь до участі в онлайні, щоб на власні очі почути її доводи.

Звертаюсь до тих, хто відстоює свої права і ще не схибнув, на цьому тижні збираються ухвалити цей мотлох і це навіть не касові апарати для спрощенців — це більша небезпека, друзі...

Зокрема, звертаю на це увагу: Сергій Доротич, Олексій Семеняка, Max Tulyev, Igor Kozachenko, Yurii Smelyanski, Andrey Nagornyuk, Інна Рафальська, Вячеслав Богуславский, Arkadiy Kornatskyy, Alexey Kucherenko.

Іван Пєтухов, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Івана Пєтухова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.