​У селі Козин СБУ затримала нардепа, ексрегіонала і опзжиста Нестора Шуфрича

Служба безпеки України затримала народного депутата Нестору Шуфріча у нього вдома у селі Козин Київської області. Сьогодні відбувається понад 50 обшуків по справі Шуфрича.

Шуфрич є фігурантом справи російськоі шпигунської мережі, створеної співробітником фсб рф та колишнім народним депутатом України Володимиром Сівковичем.

Про це повідомив на своїй сторінці ФБ Юрій Бутусов.

«За висновками слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та росії з метою розповсюдження російський пропаганди та просування антиукраїнської політики. Йому інкримінується державна зрада.

У принципі, мені довелось напередодні вторгнення вдарити Шуфріча на телеефірі саме з цієї причини. Тому я щиро вітаю, що до Шуфрича дотягнутись правоохоронні органи.

Шуфрич до останнього часу є народним депутатом, який отримує кошти платників податків та є головою комітету Верховної Ради, він завжди голосує як скаже влада.

Але я вітаю, що СБУ та президент В. Зеленський проявили політичну волю та звернули увагу на масштабну проросійську діяльність великої кількості українських державних діячів вищого рангу. Сподіваюсь, що президент Зеленський та СБУ будуть діяти рішуче, на усе майно та рахунки Шуфріча та близьких осіб буде накладений арешт.

І дуже сподіваюсь, що усі учасники мережи Сівковича будуть затримані за державну зраду. Нагадаю, що особистий помічник Сівковича Слуга народу Данії Гетьманцев зараз є творцем найбільшої корупційної схеми - блокування податкових накладних. Виглядає логічно, що поява Гетьманцева на високих посадах у Слузі народу - це результат ще однієї спецоперації фсб рф.

Я писав про багатьох агентів фсб рф у вищих ешелонах української влади, і по кожному фігуранту з часом інформація повністю підтверджується», - пише Юрій Бутусов.

Фото зі сторінки ФБ Юрія Бутусова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью враг продолжил атаковать нашу страну беспилотниками. В результате воздушного боя были сбиты все выпущенные вражеские «шахеды»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.