Підсумки нерестової заборони на вилов водних біоресурсів на Черкащині

ribalki

 
На Кременчуцькому водосховищі річки Дніпро завершилась весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів у 2013 році. Черкаською міжрайонною екологічною прокуратурою у цей період вжито ряд заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи правоохоронних та природоохоронних органів Черкаської області, а також на координацію їх діяльності.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

Так, правоохоронними та природоохоронними органами області у період нересту виявлено 47 кримінальних правопорушень за ст. 249 КК України (незаконне зайняття рибним промислом), близько 1000 адміністративних правопорушень та вилучено понад 400 знарядь лову. Безпосередньо за участю працівників прокуратури виявлено 10 кримінальних правопорушень зазначеної категорії та 1 корупційне адміністративне правопорушення.

На даний час у 20 кримінальних провадженнях працівниками прокуратури підтримано державне обвинувачення, та за результатами судового розгляду правопорушників засуджено до різних мір покарання. У кримінальних провадженнях з метою відшкодування завданих державі збитків прокурором заявлено 21 позов на суму 111 тис. грн. Добровільно відшкодовано у ході розслідування 25 тис. грн. За вчинення адміністративного корупційного правопорушення до відповідальності притягнуто 1 службову особу.

Черкаська міжрайонна екологічна прокуратура продовжує здійснювати процесуальне керівництво у 38 кримінальних провадженнях за фактами незаконного зайняття рибним промислом.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.