Дії головлікаря Врадіївської лікарні щодо фальшування діагнозу Ірини Крашкової перевірять у прокуратурі

golovlikar krashkova

 
ВО «Батьківщина» вимагає від Генпрокуратури та міністра МВС провести невідкладну перевірку дій головного лікаря Врадіївської районної лікарні Оксани Ростової, яка проводила первісний огляд постраждалої Ірини Крашкової. Про це повідомляє сайт «Батьківщини», передають «Конфлікти і закони».


Відповідне звернення направив член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування діяльності МОЗ, народний депутат від фракції «Батьківщина» Павло Петренко.

У документі зазначено, що 26 червня в смт. Врадіївка Миколаївської області троє чоловіків (працівники органів внутрішніх справ Дмитро Поліщук і Євген Дрижак, а також Сергій Рябіненко) жорстоко побили, пограбували та зґвалтували Ірину Крашкову. На даний час постраждала знаходиться у лікарні. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні забої та гематоми.

Жінці зробили дві операції, стан її наразі розцінюється як важкий.

При цьому, як стало відомо народному депутату, головний лікар Врадіївської районної лікарні Оксана Ростова, яка є дружиною голови Врадіївської райдержадміністрації, сфальсифікувала первісний акт огляду потерпілої: заподіяні ушкодження були кваліфіковані як «легкі тілесні», а факт зґвалтування – взагалі приховано.

«Тобто таким чином головний лікар Врадіївської райлікарні фактично здійснила службове підроблення, намагаючись приховати реальні наслідки вчиненого злочину», - наголошується у зверненні.

Павло Петренко звернувся до Генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ з вимогою провести невідкладну перевірку дій головного лікаря Врадіївської районної лікарні Оксани Ростової, яка проводила первісний огляд постраждалої Ірини Крашкової, та у разі виявлення порушень притягнути винних осіб до відповідальності.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.