Відбувся напад на житло батьків активіста Чорного Комітету

akt3

 
У ніч з 12 на 13 серпня відбувся напад на будинок батьків активіста Чорного Комітету Богдана Тицького в смт Березнегувате, Миколаївської області. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Чорного Комітету.


"Сьогодні вранці мені подзвонила мама. Дуже знервована, вона сказала, що її сьогодні збудили сусіди, мовляв, паркан нашого будинку помальовано і заліплено якимись листівками. Коли вона вийшла надвір, то побачила, що весь паркан розмальовано написами: «Тут живуть батьки зрадника», а також розклеєно листівки з моїм фото і написом: «Вони зрадили Врадіївську ходу! Слава Україні! Смерть зрадникам!». Окрім того, на паркані присутні намальовані трафарети мого обличчя з червоною цяткою на лобі за аналогією відомого графіті з Януковичем. Очевидна помста за поширення цього "непристойного зображення"... У мами істерика, я навіть не знаю, як її заспокоїти... І питання не в тих речах, якими той паркан помальовано, а в тому, що ці виродки продовжують тиснути на моїх рідних", - повідомив Богдан Тицький.

Також написи, листівки і трафарети подібного змісту з'явилися на інших вулицях смт. Березнегувате. ЧорКомівець звинувачує у цьому Службу безпеки України. "В СБУ вже на повну діє нова гнила тактика. Залякувати батьків та рідних, викрасти агітацію, переслідувати активістів та робити гидкі пакості, які нормальній людині навіть в голову не прийдуть", - пояснив він.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок тиску на батьків Богдана Тицького. У ніч з 17 на 18 липня цього року з Богданового номера на телефон його матері прийшло повідомлення про те, що Богдан нібито збирається покінчити життя самогубством. Хоча жодних смс матері того дня він не надсилав взагалі, що й було підтверджено його мобільним оператором. Також подібні листівки з зображенням Богдана Тицького та голови ГО "КУПР" Сергія Мельниченка, з підписом "Вони зрадили Врадіївський майдан" вже з’являлись раніше в Києві.

Як відомо, Богдан Тицький не був організатором "Врадіївського майдану", учасники якого не мають до активіста ніяких претензій. "Режим боїться народного протесту, тому і організовують переслідування активістів та їхніх родичів. Ми не маємо жодних претензій до Тицького та не вважаємо його зрадником", - заявила одна з активних учасниць Врадіївського майдану Раїса Шматко.


akt1

akt2

akt4

akt5



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.