На ринку «Сьомий кілометр» підприємців кидають об асфальт

7 km

 
Сьогодні,  21 серпня 2013 року, на Одеському ринку «Сьомий кілометр» стався безпрецедентний випадок: представник адміністрації ринку жорстоко побив місцеву підприємицю та без жодних пояснень забрав її товар на суму понад 60 000 доларів за відмову платити «данину». Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ВК «НАСТУП».


Голова всеукраїнської профспілки «Єдність» Костенко Ольга, котра торгує на цьому ринку понад десять років, отримала численні забої та протягом трьох тижнів голодує на знак протесту проти свавілля адміністрації ринку. За словами журналістки Ірми Крат, Костенко Ольгу сильно побив місцевий бандит Береговой, котрий виконує вказівки адміністрації ринку. Продавчиню вдарили об асфальт та протягнули декілька метрів, завдавши їй значних тілесних травм.

Звернення підприємиці до правоохоронних органів результату не дало: заступник керівника місцевого райвідділку міліції Бабенко заявив, що підприємиця не має права навіть знаходитись на території райвідділку і що йому «взагалі неприємно з нею розмовляти». Адміністрація ринку взагалі  не пустила продавчиню на свою територію, відразу виштовхавши її за двері.

Зараз Костенко перебуває у вкрай важкому становищі, адже залишилась без заробітку та втратила чотири торгівельні павільйони, котрі у неї незаконно забрали. Костенко має намір звернутися за допомогою до губернатора Одеської області та просить усіх небайдужих допомогти їй повернути свої робочі місця.

Нагадаємо, ринок «Сьомий кілометр» -  другий за величиною оптово-роздрібний ринок в Україні після ринку у Барабашово та один із найбільших у Східній Європі. Ринок забезпечує роботою близько 10 000 продавців, щоденно ринок відвідує до 150 000 покупців.



Коментарі

  +1 #1 Виталий 23 авг. 2013 г., 02:05:50
Очередная бредятина от местной сумасшедшей циганки - Костенко. Вообще, что за чушь собачья? Кто распраняет такой бред. Какие 4 контейнера у Костенко? Это она выдумала 21-го, так как 20 предприниматели митинговали против неё?
http://youtu.be/zsLTH8ftBoU
  +1 #2 Виталий 23 авг. 2013 г., 02:09:25
Коллективный протест предпринимателей промрынка 7-й километр:
http://youtu.be/A8T6dd7ldq8
http://youtu.be/wXu8i1R7wAs

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.