Син взяв автівку у батька, скоїв наїзд на пішохода та зник з місця пригоди (фото)

sin avtivka

 
У Києві у Дніпровському районі 16 листопада близько першої години ночі до чергової частини райуправління зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що на проспекті Возз’єднання, 5 автомобіль темного кольору, марки «АУДІ 80» збив пішохода та зник у невідомому напрямку. На місце автопригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група і швидка.


З’ясувалося, що внаслідок наїзду травми отримав 28-річний пішохід. Він переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу і ніяк не очікував, що станеться лихо. Удар був на стільки сильним, що чоловік розбив вщент лобове скло. Від удару в автомобілі навіть відлетів передній бампер, на якому кріпився номер авто. А водій - не знижуючи швидкості зник з місця пригоди. Молодий чоловік з забиттям тіла, закритою черепно-мозковою травмою, перелом ноги та травмою ключиці був госпіталізований до лікарні.

Знайшлися і свідки цього ДТП. От що розповів співробітникам ДАІ водій таксі: "Я під’їжджав до проспекту Возз'єднання, коли раптом повз мене на швидкості промчав автомобіль і я бачив, як він скоїв наїзд на людину. Щоб уїхати з місця пригоди не поміченим, водій «АУДІ» вимкнув ближнє світло фар та габаритні вогні в автомобілі і почав тікати. Я намагався його наздогнати, але мені це не вдалося!".

Співробітники ДАІ завдяки загубленому на місці ДТП бамперу з номерним знаком знайшли власника авто. Згодом з'ясували, що керував автомобілем його 22-річний син. Свої дії він зміг пояснити лише стресовим станом. Триває слідство.

Ольга Полякова, прес-служба УДАІ Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.