Парубій заявив, що проти нього розв’язали інформаційну війну

parubiy feyk

 
На своїй сторінці у Фейсбук Андрій Парубій звернувся до журналістів з проханням перевіряти будь-яку інформацію, що пов’язана з його іменем, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Сьогодні розпочалась брудна інформаційна кампанія проти мене. Зокрема розміщення фейкових новин від мого імені. На деяких сайтах була розміщена інформація: «Парубій розчарований кнопкодавами з «Батьківщини». Прохання в цей складний час сумнівні новини від мого імені уточнювати в мене. Не завжди зможу взяти телефон, але відповім на смс» - написав він на своїй сторінці.



Коментарі

  +0 #1 Анатолій 3 февр. 2014 г., 20:00:51
Андрію, ми Вас любимо, шануємо, не звертайте на провокації уваги, ми нікому, крім не віримо, хто що пише. Бажаємо Вам здоровя, нам усім ПЕРЕМОГИ!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.