Розслідування зухвалого вбивства працівників ДАІ взяв на контроль в.о. Генпрокурора

vbiv dai

 
2 березня вночі біля КП «Бровари» скоєно зухвале вбивство трьох працівників Державної автомобільної інспекції в м. Києві. Злочинці впритул розстріляли з вогнепальної зброї інспекторів столичного полку Державної патрульної служби під час виконання ними службових обов’язків.


На місце події негайно прибули керівники прокуратури столиці та слідчо-оперативна група Дніпровського районного управління міліції.

Дніпровським РУ ГУМВС в м. Києві інформацію про надзвичайну подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне убивство двох або більше осіб), ч. 2 ст. 262 (викрадення вогнепальної зброї за попередньою змовою групою осіб) та ст. 348 (вбивство працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Хід розслідування взяв на особистий контроль в.о. Генерального прокурора України Олег Махніцький.

Керівництво Генеральної прокуратури України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих правоохоронців, повідомляє прес-служба ГПУ, передають «Конфлікти і закони».



Коментарі

  +0 #1 дмитрий 2 мар. 2014 г., 17:30:47
а была ли ген.прокуратура? а был ли мальчик?(для тех ,кто в курсе)
  +0 #2 Сергей 2 мар. 2014 г., 18:21:34
И кому это нравится???? Обезьянам маломеркам? Есть у нас хорошая клиника. Поможем. Денег дадим
  +0 #3 Василий 2 мар. 2014 г., 18:23:46
Если бы это произошло до революции, то я бы сказал "хорошая новость", но сейчас я такого сказать не могу. Видно "Небесная сотня" взяла на себя грехи ГАИ.
  +0 #4 Вася 2 мар. 2014 г., 18:24:38
Майдан расползается!!!
  +1 #5 Іван 2 мар. 2014 г., 18:59:42
Давайте подумаємо разом: У нападників крім автоматичної зброї були ще пістолети, які залишились в авто! Тобто ці особи були озброєні багатим спонсором, а не бідними майданівцями, в яких міг бути лише один автомат на трьох. Отже не потрібно бути генієм щоб не зрозуміти що це провокація російської агентури, кількість якої в Києві завдяки продажності СБУ ( з їх же слів) складає більше двох тисяч! І запитання Махніцькому: Чому не порушена кримінальна справа проти голови Харківської ОДА Добкіна за державну зраду і Добкін та інші вороги продовжують диверсійні дії проти України, користуючись повною бездіяльністю жалюгідного Махніцького! Ганьба Махніцькому та Авакову! Слава Україні!
  +0 #6 анатолий 2 мар. 2014 г., 20:16:26
дыбилы зачем убивать гаишников без них у нас на дорогах будет безпридел

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.