Працівники карного розшуку затримали учасників злочинної групи

gr

 

У Києві до чергової частини Шевченківського райуправління міліції звернувся чоловік та повідомив, що годину тому з його автомобіля невідомі викрали сумку з грошима, після чого з місця події зникли в невідомому напрямку.


В ході проведення слідчих (розшукових) заходів працівники карного розшуку київської міліції затримали злочинну групу чоловіків.

Потерпілий пояснив працівникам міліції, що приїхав разом зі своїм товаришем до банківської установи зняти кошти з особистого рахунка. Підійшли до своєї машини, яку було припарковано неподалік банку, та поклали сумку на заднє сидіння автомобіля. Несподівано невідомий чоловік відчинив дверцята та схопив сумку. Після чого швидко сів до автомобіля, який щойно під’їхав, та зник з місця події. Постраждалий зазначив, що все відбувалось протягом дуже короткого часу. Також він повідомив, що у викраденій сумці знаходилось понад 300 тисяч гривень.

В ході проведення першочергових невідкладних заходів працівниками карного розшуку Головного та Шевченківського районного управлінь київської міліції були встановлені та затримані особи, які вчинили кримінальне правопорушення.

Правоохоронці встановили, що підозрювані мешкають в заміському будинку на Київщині.

Під час затримання злочинці намагалися чинити опір правоохоронцям. Але завдяки професійним злагодженим діям оперативників усіх учасників злочинної групи було затримано.

До її складу входило 4 особи, 1973, 1977, 1982 та 1984 років народження. Двоє з них раніше були засудженні за вчинення злочинів.

Під час проведення огляду помешкання учасників злочинної групи правоохоронцями виявлено та вилучено грошові кошти, предмет, схожий на пістолет, та набої, декілька поліетиленових пакетиків з порошкоподібною речовиною, маски з прорізами та рукавички, а також автомобіль, на якому підозрювані зникли з місця вчинення кримінального правопорушення.

Усі вилучені речі направлено на дослідження до Науково-дослідного експертного криміналістичного центру ГУМВС України в місті Києві.

Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих на вчинення інших злочинів на території міста Києва та за його межами.

Наразі слідчим відділом Шевченківського районного управління київської міліції відносно затриманих розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 186 ККУ «Грабіж». Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років. Триває досудове розслідування, повідомляє прес-служба МВС УКраїни.

gr1

gr2

gr3

gr4

gr5



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.