У столиці у ДТП травмовано п’ятеро людей, серед них четверо - діти

naizd1

 
Ця дорожня пригода  сталось 21 травня о 10 годині 15 хвилин, неподалік перехрестя проспекту Маяковського з вулицею Драйзера (Деснянський район). Попередньо з’ясовано, що автомобіль «ВАЗ-2101» рухався вулицею Драйзера. Не впоравшись з керуванням, водій «Жигулів» скоїв наїзд на припаркований у крайній правій смузі вантажний автомобіль з увімкненою аварійною сигналізацією.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Внаслідок цього наїзду 19-річний водій та четверо дітей-пасажирів, які знаходились в автомобілі «ВАЗа», отримали травми. До лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та переломом шийного відділу хребта госпіталізвано водія, а також двоє дівчаток віком 12-ти та 13-ти років і двоє хлопців 17-ти та 15-ти років. У всіх дітей схожі ушкодження - забиття тіла, закриті черепно-мозкові травми та струси головного мозку.

Найбільш вірогідною причиною цієї пригоди можна вважати перевищення швидкості. До того ж пройшов дощ, дорога була мокрою та слизькою. Отже, ці фактори, помножені на недосвідченість водія та незадовільний технічний стан стареньких «Жигулів», призвели до лиха. Авто посунуло боком на фургон, який після удару посунувся на декілька метрів уперед. Втім всі обставини та причини цієї пригоди з’ясовуватиме слідство.

Столична Державтоінспекція знову звертає увагу водіїв на те, що останнім часом на дорогах столиці стало більше наїздів на перешкоди, зокрема припарковані транспортні засоби. У Києві з початку нинішнього року зареєстровано 796 таких пригод. А у 50-ти випадках були травмовані люди. З цієї причини 16 осіб загинуло та 54 отримали травми.


naizd2

naizd3

naizd4

naizd5

naizd6



Коментарі

  +0 #1 Елена 22 мая 2014 г., 12:25:47
Дивлячись на фото я не можу зрозуміти, як взагалі це корито рухалось до цього??? куда дивилися співробітники ДАІ?????? на авто відсутні бампери передній та задній, дверні карти відсутні, труба глушника явно не з цього авто..скоріш за все так названий "прямотік", кермо незрозуміло для чого перемотане ізоляційною стрічкою...номерні знаки авто не на штатному місці....

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.