Неуважність причина багатьох транспортних пригод

img 1408

 
Державтоінспекція столиці звертає увагу водіїв на те, що останнім часом почастішали пригоди, коли водії через неуважність та перевищення швидкості потрапляють у складні ситуації. Так, у неділю, 9 листопада, о 16 годині 10 хвилин, на проспекті Бажана водій «Лексуса» скоїв наїзд на «Мерседес Бенц Д300». Попередньо встановлено, що його водій зупинився на дорозі через проблеми з двигуном. Усунути несправності і поїхати далі водій не встиг, оскільки у нього врізався «Лексус-460». Внаслідок пригоди потерпів 27-річний водій «Мерседеса», який знаходився на проїзній частині попереду своєї машини, та 53-річний водій «Лексуса». Чому він не зміг вчасно помітити перешкоду, буде з’ясовувати слідство.


Близько опівночі того ж дня на вулиці архітектора Вербицького стався ще один наїзд на транспорт, що стояв. Тільки цього разу обставини пригоди дещо інші. За попередніми даними, 25-річний водій «БМВ-325» рухався вулицею Вербицького у напрямку Харківського шосе. На закруглені дороги водій не зміг впоратись з керуванням та опинився на зустрічній смузі. Там він з початку врізався в припарковану «Газель», а потім машина опинилась під передньою частиною «Камаза», що стояв край дороги. В салоні «БМВ» знаходився лише один водій, якого з чисельними травмами було госпіталізовано. Розпочато розслідування цієї пригоди.

img 1420

Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

Нагадуємо, що в столиці тривають цільові профілактичні заходи - «Пішохід», «П’яний за кермом - злочинець» та «Безпечна швидкість». Ці заходи тривають в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ міста Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.