У Васильківському районі затримано неповнолітніх угонщиків авто

ugon avto

 
Васильківські поліцейські затримали двох студентів, які незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2106» та розбили його, потрапивши в ДТП. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Васильківський відділ поліції ГУНП в Київській області.


В ніч з 4 на 5 лютого в селищі Калинівка невстановлені особи, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», скоїли ДТП – в’їхали в приміщення пошти, після чого, залишивши автівку, зникли у невідомому напрямку.

На місце події виїхали поліцейські, які задокументували даний факт і помістили автомобіль на штрафмайданчик. Під час проведення першочергових дій правоохоронці встановили власника автівки. 33-річний чоловік повідомив, що його автомобіль викрали.

Оперативники Калинівського відділення Васильківської поліції встановили та затримали підозрюваних викрадачів авто. Ними виявились двоє жителів селища Рокитне 16 та 17 років.

Наразі викрадений автомобіль повернуто власнику. Поліцейські встановили, що юнаки причетні ще до десяти угонів як на території Васильківщини, так і Рокитного.

За даним фактом слідчим відділом Васильківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.