​На Київщині унаслідок зіткнення трьох автомобілів постраждало троє водіїв

Дорожньо-транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів сталася 27 грудня о 18 годині 25 хвилин на 30 км автодороги Київ – Чернігів, що у Броварському районі. На дорозі не розминулися вантажівка «Івеко» та дві іномарки «Фольксваген» та «Пежо», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Управління превентивної діяльності в Київській області.


За попередніми даними, 21-річний житель Чернігівської області, керуючи вантажівкою «Івеко» виконуючи маневр розвороту у напрямку м. Києва, не переконавшись у його безпечності, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген» під керуванням 40-річного киянина. Від удару авто відкинуло на автомобіль «Пежо», що рухався у попутному напрямку у бік Києва. За кермом перебував 30-річний мешканець столиці.

Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали троє водіїв автівок. Лікарі, що прибули на виклик, госпіталізували травмованих до Броварської центральної районної лікарні. Усі транспортні засоби зазнали технічних ушкоджень. Обставини автопригоди з’ясовуються.

Фото УПД у Київській області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.