​Нові обставини вибуху автомобіля в Одесі

Сьогодні, о 10.25, по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що по вул. Жуковського, 33 горить автомобіль. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що стався вибух припаркованого навпроти вказаного будинку автомобіля «ВАЗ 2101» чорного кольору, зареєстрованого на 68-річного жителя м. Дніпропетровська, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Після огляду місця події спеціалістами вибухо-технічного управління попередньо встановлено, що вибух мав кримінальні ознаки. За характерними пошкодженнями вказаного автомобіля чітко визначається місце вибуху - це район заднього лівого пасажирського місця.

На теперішній час попередньо визначено, що вибух вказаного автомобіля стався внаслідок дії безоболонкового вибухового пристрою. Тротиловий еквівалент підірваного заряду складає близько 600 грамів. Встановлюється тип вибухової речовини.

Спеціалісти Вибухотехнічного управління продовжують свою роботу на місці вибуху. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.