Ініціаторів імпічменту президента почали викликати на допити в прокуратуру та міліцію

kugel

 
Після ініціювання на Національному форумі профспілкових, громадських організацій та підприємництва Всеукраїнського референдуму щодо імпічменту Президента, учасників заходу почали активно викликати на допит у прокуратуру та міліцію.

За словами голови ВК «Наступ» Р. Секели: «Олександру Кужель, котра підтримала підприємців та брала участь у Національному форумі, вчора вісім годин допитували в прокуратурі. Окрім того, сьогодні вранці мені зателефонували з Львівського управління міліції з вимогою обов’язкової явки по справі, що порушили влітку 2011 проти третіх осіб і яка б не мала мати до мене жодного стосунку».

Як повідомив Р. Секела: «Такий сплеск активності з боку міліції та прокуратури мотивований вказівками влади залякати учасників форуму, котрі, по-суті, стали першими ініціаторами офіційної процедури імпічменту президента Януковича В. Ф.».

Нагадаємо, що 15 травня у Києві відбувся Національний форум профспілкових, громадських організацій та підприємництва, на якому створили робочу групу з проведення Всеукраїнського референдуму з дострокового припинення повноважень Президента України Януковича В.Ф. та, таким чином, офіційно розпочали процедуру імпічменту.



Коментарі

  +3 #1 007 18 мая 2012 г., 13:23:46
ЗЕК ДУМАЄ ЩО ТАК ВІН ВТРИМАЄТЬСЯ БІЛЯ КОРИТА

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.