Захисник української мови викликав регіонала на кулачну бійку

sekela

 
Голодуючий під «Українським домом» Руслан Секела викликає Вадима Колісниченка на поєдинок, щоб захистити українську мову. Руслан Секела заявляє, що кидає виклик Вадимові Колесніченку, щоб публічно його покарати за антиукраїнський закон про мови.


«Маститий «король українофобії» Колесніченко всією своєю діяльністю постійно відкрито принижує честь та гідність усіх етнічних українців, а особливо він з лютою ненавистю відкликається про галичан, буковинців, волинян та закарпатців. Жителів цих областей України він називає «мракобесами», принижуючи працьовитий люд цих регіонів, та заявляє, що їх годують офіси з Донецька. Будь-яка згадка про незалежність України у нього викликає дику, незрозумілу агресію. Він сприймає дуже боляче те, що Україна здобула незалежність. Українську мову він відверто називає «відрижкою частини України», а його скандальний «Закон про засади державної мовної політики» є антиукраїнським і по своїй суті є підґрунтям для введення в Україні другої державної мови. Він спрямований на розкол держави та спровокував в Україні хвилю протестів наукової еліти, усієї інтелігенції, студентства і усього прогресивного люду» - заявив Р. Секела.

Також Р. Секела додав: «Розуміючи, що п. Колесніченко не зупиниться в своїх нападках на мій український народ та мою мову, розуміючи, що ця персона нівечить дитячі душі школярів та студентів, я публічно викликаю п. Колесніченка на поєдинок у формі бою кулаками. Поєдинок повинен тривати аж до втрати одним із учасників усіх сил. Якщо п. Колесніченко запропонує якусь іншу форму поєдинку, я погоджусь. Якщо Колесніченко справжній мужчина, він прийме виклик», - повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.