​Порошенко вкрав у активістів стовп своєї ж ганьби

Автомарш активістів під будинком Порошенка вкотре висловив своє невдоволення та закликав його піти у відставку. Активісти хотіли розмістити перед його будинком «стовп ганьби», втім його викрали невідомі у супроводі поліції, інформує прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі.


«Ми прийшли сказати, що Порошенко вже не легітимний, його не підтримує народ! Ми не хочемо вас більше бачити, бачити, як ви ганьбите Україну, як ваша дружина одягає бурштинове кольє на Віденський бал. Це для нас як виклик, коли нищиться екологія, спустошуються надра, вимивається бурштин» - зазначила Ліза Богуцька.

Символічно в козацьких традиціях активісти планували встановити перед його будинком «стовп ганьби» і таким чином висловити невдоволення керманичем. Але цей стовп просто з-під носа активістів вихопили недвідомі в супроводі поліції.

«Порошенко так звик красти, що не втримався і вкрав у активістів «стовп ганьби»! Порошенко вкрав стовп своєї ж ганьби і поніс його у свій же двір! Мабуть, як державний бюджет - вкрав і «розпиляє» між своїми», - обурились активісти.

«Встановіть цей стовп перед своїм маєтком і нехай він нагадує, що за чотири роки ви не виконали жодної обіцянки, що державні органи прислуговують олігархам, а склади зброї охороняє менше людей, ніж ваш маєток! Цією крадіжкою ви ще раз зганьбили себе! Вік технології не дасть вам більше брехати! Ми вимагаємо вас піти у відставку!» - звернувся до Порошенка активіст Євген Лук'янцев.

Активісти написали заяву в поліцію про викрадення майна та оцінили його у 27 мільйонів гривень, кажуть, «у кращих традиціях Порошенка завищувати ціни в країні у кілька разів».

Активісти закликали Порошенка вийти до людей на Марші 18 лютого та добровільно піти у відставку.

«Якщо ви вважаєте, що народ вас підтримує - підіть у відставку та балотуйтесь на позачергових виборах! У вас буде можливість доказати, що ви гідний і люди вас підтримують», - закликала Богуцька.

Нагадаємо, 18 лютого в Києві, а також в обласних центрах по всій країні відбудеться Марш за майбутнє з основною вимогою - відставка Порошенка, а також вибори нового парламенту та формування Уряду.

Фото з відеоролика Дмитра Гутмана



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.