Націоналісти звертаються до влади з проханням захистити український футбол

simvolika oun

 
ОУН(б) вимагає переглянути вердикт ФІФА і закликає підключитися до цього державну владу. Про це йдеться в звернення Організації Українських Націоналістів (бандерівців), повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу Української інформаційної служби.


«Організація Українських Націоналістів (бандерівців) закликає українську спільноту долучитися до збору підписів під Петицією з проханням виключити символіку ОУН-УПА з переліку дискримінаційних символів. ОУН (б) звертається до керівництва ФФУ, Президента України, Уряду, депутатів Верховної Ради України з проханням сприяти в поданні апеляції до міжнародних спортивних інстанцій з вимогою переглянути несправедливий, з української точки зору, вердикт ФІФА і виправдати український футбол в очах міжнародної спільноти», - йдеться в зверненні.

«Попри те, що українська громадськість направила листа до ФІФА з обґрунтуванням необ’єктивності моніторингу організації «Футбол проти расизму в Європі», ця міжнародна футбольна інстанція все ж таки винесла жорсткий вердикт, при цьому підійшла до цього питання поверхнево, не врахувавши норми європейського права. Внесені в моніторинг ФАРЄ символіка українських націоналістів, постаті Шухевича і Бандери не відносяться до дискримінаційних символів і постатей з точки зору європейського правочинства», - апелює ОУН(б).

Націоналісти через пресу також звертаються до Міжнародної Федерації Футбольних Асоціацій: «Ми просимо ФІФА переглянути свій вердикт і керуватися в подальшому при розгляді подібних справ принципами об’єктивності і неупередженості й не брати до уваги моніторинги, підготовані заангажованими особами, що можуть виконувати певне політичне замовлення».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.