Фарс на судовому процесі через політичні презервативи в Сумах

ribalko27 березня відбулося третє судове засідання у справі по роздачі презервативів із зображенням, схожим на Януковича в Сумській міськраді.

Депутати з Партії регіонів Ігор і Юрій Перепека, а також директор КП «Муніципальна охорона» Володимир Дихтяр, якого недавно виключили з фракції «Батьківщина», не лише засудили дану роздачу біло-блакитних презервативів у міськраді. Вони висловили протест проти роздачі контрацептивів у школах та університетах. «Якщо дозволити проводити такі неузгоджені акції в приміщенні міськради, то скоро ці акції почнуться в університетах і школах...», - заявив Юрій Перепека.

Це звучало дивно, адже, як відомо, контрацептиви вільно роздаються в закладах освіти в рамках державних та благодійних програм боротьби з ВІЛ-СНІДом.

В той же час депутати Семен Салатенко і Олександр Хоруженко вважають роздачу «політичних» презервативів нормальним вираженням громадської позиції. За їхніми словами, у тій же міськраді постійно роздаються різного роду рекламні флаєра, що ніколи не викликало жодних претензій з боку чиновників.

Розгляд справи звівся до одного питання: чи роздавав Андрій Рибалко презервативи поодинці або у складі групи молодих людей. У судовому засіданні оголошена перерва до 30 березня.

«Дане судове засідання нагадувало фарс. Вже другий суддя. Справа відправлялась на доопрацювання. Купа свідків. Депутати від ПР виступають проти контрацепції і називають міськраду мало не храмом. І все це по адміністративній справі. Безпрецедентний випадок в українському судочинстві», - коментує подію підсудний Андрій Рибалко.

Нагадаємо, 29 лютого перед входом в сесійний зал, де проходила сесія Сумської міськради, голова обласної організації громадський активіст Андрій Рибалко роздавав презервативи із зображенням, схожим на Януковича. Його підозрюють в організації незаконної акції, про що складений адмінпротокол, повідомляє chorkom.info.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.