Суд став на бік Черновецького і заявив, що той не грабував Київ

klichko pechsud

 

Печерський райсуд столиці виніс рішення, яким задовольнив позов Леоніда Черновецького проти Віталія Кличка щодо захисту честі, гідності і ділової репутації, тим самим, фактично, прийнявши рішення, що Черновецький за роки правління столицею не завдав місту жодних збитків.


«Ухваленням такого рішення, в залі суду створили паралельну реальність, яка абсолютно не відображає того безладу, який відбувався в столиці впродовж 2006-2010 років за мера Черновецького», - наголосив представник Віталія Кличка в суді Володимир Бондаренко. За його словами, суд закрив очі на те, що з комунальної власності було виведено десятки тисяч гектарів землі, десятки тисяч квадратних метрів нерухомості. За безцінь віддали у приватизацію пакети акцій комунальних монополістів. Суд закрив очі на десятки порушених кримінальних справ за фактом розграбування столиці.

Суд навіть закрив очі на заяви офіційних осіб, в тому числі генерального прокурора та голови КМДА Попова щодо масштабних зловживань, які були у місті Києві. Фактично суд навіть не розглядав ті докази, які надавала сторона відповідача, - сказав Бондаренко.

«Судовий процес був максимально непрозорим, суддя кілька разів відмовляла у допуску преси на засідання. Суд не дав змоги заслухати ряд ключових свідків у справі. Від самого початку суд став на бік Черновецького», - вважає представник Віталія Кличка.

Сторона Кличка має намір найближчим часом подати апеляційну скаргу і вважає за потрібне, якщо у системі українського судочинства не буде ухвалено правового рішення, звертатися навіть до Європейського суду.

sud rishennya



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.