Більше 3500 кандидатів взяли участь в анонімному тестуванні кандидатів у судді

testuvanya2

 
У Києві відбулося анонімне тестування кандидатів на посаду судді вперше. Рішенням Комісії від 28 березня 2012 року оголошено проведення добору кандидатів на посаду судді вперше з урахуванням прогнозованої кількості у 724 вакантні посади судді у місцевих судах загальної юрисдикції на 2012 рік. 


Після опрацювання всіх документів 29 та 30 травня 2012 року Комісія прийняла рішення про допуск до добору 3584 осіб, а також про допуск таких осіб до складення 5 червня 2012 року анонімного тестування на виявлення рівня загальних теоретичних знань.

Для формування конкретного тесту, який 5 червня складали кандидати, за допомогою спеціального програмного комплексу із тестової бази було вибрано 100 запитань за принципом випадковості. Конкретний тест сформований із тестової бази, затверджено рішенням комісії.

«Вищою кваліфікаційною комісією суддів України було проведено величезну роботу для того, щоб одночасно і успішно провести анонімне тестування. Наші працівники і експерти забезпечили його об’єктивність рівними для кандидатів умовами щодо тривалості іспиту, кількості та рівня складності тестових питань, єдиними критеріями оцінки іспиту. Інформація про результати анонімного тестування буде абсолютно відкритою», - відзначив Голова Комісії Ігор Самсін.

За перебігом та результатами анонімного тестування спостерігали правники неурядової організації «Центр суддівських студій», експерти Міжнародної громадської організації «Універсальна екзаменаційна мережа», а також проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Справедливе правосуддя», повідомляє прес-служба.


testuvanya1



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.