Голова РНБО Андрій Клюєв подав до суду на Арсенія Яценюка

yatsenuk kluev

 
Про це голова Політради Об’єднаної опозиції «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив журналістам по завершенні зустрічі лідерів фракцій з президентом Януковичем у середу, 19 червня, повідомляє сайт «Батьківщина».


«Що стосується питання корупції. Я назвав йому (президенту - ред.) конкретні два прізвища – Клюєв і Арбузов, які мають відношення до тиску на опозиційних депутатів та до скупки цих депутатів. На що ним було сказано, що треба зустрічатись і говорити», - наголосив він.

Він зазначив, що точно зустрінеться з Андрієм Клюєвим: «Він на мене подав в суд. Я обов’язково зустрінусь із секретарем РНБО в суді зі свідками, які будуть говорити про те, яке Клюєв має відношення до скупки депутатів».

Арсеній Яценюк підкреслив, що готовий зустрітися в суді і з Сергієм Арбузовим: «Нехай він також подасть в суд, ми ще з ним також зустрінемось в суді. І не виключаю, що і в міжнародних судах».

Відповідаючи на уточнююче запитання журналіста, Арсеній Яценюк зазначив: «Клюєв образився на те, що я розповів правду, що він займається політичною корупцією у Верховній Раді, що він скупав в минулому і в цьому скликанні тушок і що він мав відношення до акцій 18 травня, де були побиті журналісти».

«Я готовий піти в суд, тільки персонально з ним в суді й виводити його на чисту воду», - додав Арсеній Яценюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.