У Києві іноземця засудили до 6 років в’язниці за шахрайство

shevchen sud

 
Шевченківський райсуд Києва оголосив вирок громадянину Індії за обвинуваченням у підробці документів, заволодінні транспортним засобом і шахрайстві на суму близько 500 тис. доларів США. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Шевченківського району міста Києва.


Встановлено, що з жовтня 2011 року по січень 2012 року 31-річний іноземець обманним шляхом заволодів коштами та майном трьох осіб.

Так, увійшовши в довіру до японського бізнесмена, який бажав придбати у столиці квартиру, засуджений запропонував йому свою допомогу у пошуках нерухомості. У подальшому, використовуючи підроблені документи, шахрай зняв з банківського рахунку підприємця 355 тис. доларів США.

Іншого довірливого громадянина зловмисник обманув на 280 тисяч гривень, заволодівши його мобільним телефоном "Vertu". Ще одній мешканці столиці аферист запропонував посередницькі послуги під час продажу житла. Однак, опинившись в квартирі, прихопив хазяйські ключі від автомобіля «Порше Кайен», на якому й втік.

Як з’ясувалося у ході досудового розслідування, ще з 2009 року індус неодноразово потрапляв у поле зору українських правоохоронців і вже був засуджений судом Великобританії за вчинення подібних злочинів.

У ході судового розгляду справи прокуратура Шевченківського району повністю довела вину підсудного у вчиненні інкримінованих йому злочинів, за які суд позбавив його волі строком на 6 років з конфіскацією майна.

Також суд зобов’язав стягнути з засудженого на користь потерпілих близько 3,1 млн гривень завданих ним збитків.

Іноземець був взятий під варту у залі суду.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.