Суд визнав незаконним рішення ВР Криму про призначення Аксьонова та проведення референдуму

okrugadmin sud

 
Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним рішення Верховної Ради Криму про призначення Сергія Аксьонова головою Ради міністрів автономії і проведення референдуму з питання розширення повноважень АР Крим. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».


«4 березня Окружний адміністративний суд м. Києва задовольнив клопотання про забезпечення позову Генеральної прокуратури України про визнання протиправними та скасування рішень ВР Криму про висловлення недовіри Раді міністрів Криму і припинення її діяльності, призначення Сергія Аксьонова на посаду Голови Ради міністрів АР Крим, а також організації та проведення місцевого референдуму з питань вдосконалення статусу і повноважень автономії», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, суд призупинив їх дію, оскільки згідно ч. 5 ст. 118 Кодексу адміністративного судочинства України, виконання рішень суду з питань забезпечення адміністративного позову здійснюється негайно.

Зважаючи на зупинення адмінсудом вищевказаних рішень ВР Криму, всі дії і рішення Сергія Аксьонова як керівника Ради міністрів АР Крим та від імені цього органу є незаконними і вважаються такими, що вчинені без відповідних правових підстав.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.