За розбійний напад на банк у Києві чоловік отримав 7,5 років в’язниці

goloseevskiy sud

 
Голосіївський райсуд оголосив вирок молодикові, який, погрожуючи револьвером, здійснив розбійний напад на один із найбільших українських банків та викрав звідти майже 10 тис. доларів США. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Голосіївського району міста Києва.


Встановлено, що восени 2012 року у відділенні одного зі столичних банків сталося пограбування із застосуванням вогнепальної зброї. Зловмисником виявився 27-річний мешканець Київщини. Молодик поцікавився наявністю іноземної валюти та покинув приміщення. Втім, через деякий час хлопець повернувся уже зі зброєю у руках та двічі вистрелив у стелю. Потім направив пістолет на касира й наказав віддати гроші із сейфу.

Налякана співробітниця фінустанови передала нападнику близько 10 тис. доларів США, з якими той і зник.

Як з’ясувало слідство, для реалізації злочинного плану розбійник заздалегідь придбав револьвер «Magnum».

За результатами досудового розслідування зловмиснику було пред’явлено обвинувачення за ч. 3 ст.187 (Розбій) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю).

Суд погодився з доводами державного обвинувачення, визнав чоловіка винним у скоєнні вказаних злочинів та засудив до 7 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.