Вбивцю немовляти засуджено до 12 років позбавлення волі

desnanskiy raysud

 
Деснянській районний суд столиці засудив до дванадцятирічного строку ув’язнення чоловіка, винного у вбивстві п'ятимісячної дитини. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Встановлено, що 27-річний чоловік разом зі своєю співмешканкою, матір'ю немовляти, не могли заспокоїти хлопчика. Оскаженівши від дитячого плачу, чоловік не придумав нічого кращого, ніж затулити немовляті обличчя рукою. Маленький хлопчик задихнувся та помер.

Вироком суду чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) та обрано міру покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років.

Втім, прокуратура вимагатиме збільшення терміну ув’язнення в Апеляційному суді.



Коментарі

  +0 #1 Виктор 30 янв. 2015 г., 10:39:24
Пожизненное уроду!!!
  +0 #2 Инна 30 янв. 2015 г., 10:44:56
Ирод!!!!!!!!
Пожизненое нужно давать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Люди годами пороги оббивают, скожы вон вылазят чтобы родить своего малыша.....
а здесь ошибка природи Ирод!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.