Прокурор Києва відповів на звинувачення у тиску на Окружний адмінсуд

okruge adminsudkieva

 
Прокурор міста Києва Сергій Юлдашев в інтерв’ю інтернет-виданню «Главком» заявив, що ніякого політичного тиску на суддів Окружного адміністративного суддів немає і бути не може. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


«Смішно було слухати голосіння деяких суддів, що це, мовляв, було зроблено через справу про заборону КПУ, яка слухається в цьому суді. Скажіть мені: кому зараз взагалі може бути цікавий цей комуністичний труп, який вже майже розклався? Нікому!», - обурився прокурор.

За його словами, прокуратура отримала офіційну інформацію від УБОЗ про те, що судді, перебуваючи за межами України (і це підтверджувалося даними прикордонної служби), примудрялися виносити судові рішення. «Попередньою кваліфікацією було службове підроблення - тобто внесення в офіційні документи завідомо неправдивої інформації», - додав він.

Сергій Юлдашев також пояснив, чому санкцію на обшук дав саме Чернівецький суд. «Генеральним прокурором України була визначена міжрегіональна група слідчих - куди були включені слідчі з прокуратури Чернівецької області, які, в свою чергу, звернулися з поданням до місцевого суду, і той дав нам постанову про проведення обшуку в Окружному адміністративному суді Києва», - зазначив прокурор.

«Крім того, це стандартна практика, коли санкції на проведення слідчих дій щодо судових або правоохоронних органів виходять в інших регіонах, щоб уникнути передчасного витоку інформації», - додав С. Юлдашев.



Коментарі

  +0 #1 вася 24 февр. 2015 г., 13:16:52
низзя трогать наших казнокрадов и взяточников
Педро шоколадный разгневается

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.