Безжальна Феміда: Корбана під крапельницею доставили в суд

4

 

Виконуючи рішення судді Миколи Чауса, силовики доставили Геннадія Корбана з лікарні до зали Дніпровського районного суду Києва. Після доставлення обвинуваченого суддя протягом майже години так і не з’явився в суді. Обвинуваченому в залі стало зле. Захист Корбана викликав до суду поліцію, аби скласти протокол про замах на вбивство обвинуваченого. Присутні чекають приїзду поліції.


3

5

6

7

8

9

З часом поліція приїхала до Дніпровського суду. Захист передав правоохоронцям заяву про замах на вбивство підзахисного групою прокуроів та головуючим суддею. Заява була отримана поліцією від депутата Дідича. Протягом години суддя Чаус так і не з'явився у залі суду.

sudya chaus

Згодом суддя Чаус таки з'явився в судовій залі. Судове засідання продовжилося. Заслухавши доводи сторін, суддя видалився до нарадчої кімнати. Під час перерви Корбану знову стало зле - він почав кашляти. Захисники попросили присутніх і журналістів звільнити приміщення, щоб дати притік свіжого повітря.

Після чергового більшегодинного перебування в нарадчій кімнтаі суддя Чаус відклав судове засідання до 20.30 і зобов'язав слідчого забезпечити проведення обстеження судово-медичної експертизи підозрюваного. У захисників з приводу цього рішення виникло багато незрозумілих питань.

Зараз захист чекає офіційну ухвалу суду і робить заяву щодо роз'яснення ухвали суду.

За словами адвоката Корбана Оксани Томчук, фізично не можливо отримати результати судмедекспертизи сьогодні ввечері, так як експертне бюро завершило свою роботу в 17:15. Разом з тим, вона зазначила, що на проведення експертизи необхідно як мінімум місяць. А робота розпочата тільки 24 грудня.

Перерва у засіданні суду до 9:30 27 грудня.

Прокурори не надали документів про обстеження, як того вимагала попередня ухвала суду.

Лідер партії УКРОП Геннадій Корбан знаходиться в машині швидкої допомоги поруч з Дніпровським судом. Про це повідомила прес-секретар політичної партії УКРОП Євгенія Кравчук у своєму Facebook.

«Гену зараз намагаються стабілізувати прямо в швидкій на подвір'ї Дніпровського райсуду. Везти в інститут Амосова поки небезпечно – неясно, чи перенесе він дорогу.

За все, що зараз відбувається з Геннадієм Корбаном, особисту відповідальність несе президент Петро Порошенко.

Це зумисне доведення до інфаркту, це замах на життя», - написав народний депутат Андрій Денисенко.

Захисники припустили, що зараз Геннадія Корбана вже вивезли до клініки Амосова, і вони вирішили їхати туди.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.