​Судитимуть головного державного виконавця, яка отримала хабар за зняття арешту з частини майна

Стосовного головного державного виконавця Білоцерківського МВ ДВС ГТУЮ в Київській області за фактом отримання неправомірної вигоди у розмірі 2 800 гривень Білоцерківською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-служб прокуратури Київської області.

Установлено, що в лютому поточного року до виконавчої служби звернулася літня жінка із заявою про зняття арешту з ¼ частини житлової квартири, що належала її сину. Вказаний арешт був накладений у рамках цивільного провадження.

Для вжиття законних заходів та розгляду питання про можливість зняття арешту з майна розгляд вказаної заяви було доручено одному із головних державних виконавців, яка повідомила жінці про ще однин чинний арешт, накладений на все майно її сина та запропонувала за матеріальну винагороду у сумі 2 800 гривень зняти обидва арешти.

На другий день, у службовому кабінеті державного виконавця, жінка передала правопорушниці грошові кошти, де останню одразу було затримано правоохоронцями.

Прокуратурою дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 1 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

За вчинене правопорушниці загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.